Anmälan

Vi  öppnar ”anmälan”  den 2 april 2018 och kommer ha den öppen till 22 april, den kommer att kosta 400kr + ev chip avgift.  Nummerlapparna hämtas vid första deltävlingen i Årsunda eller på någon av de andra deltävlingarna.

För er som redan har chip skriver in ert chip nummer vid anmälan när ni betalar på hemsidan.  Anmäl er i tid, vi har har ett tak på ca 300 åkare. Vi vet i dagsläget inte om vi kan ta emot fler åkare.

Efter den 22 april kommer efteranmälan att kosta 600kr+ ev chip avgift och den kan göras på anmälningssidan t.o.m. 4 maj. Anmälan efter 4 maj kan göras på någon av deltävlingarna, genom kontant betalning eller Swisch.

Är man osäker på om man vill åka flera tävlingar kan man köpa en  prova plats för en tävling och sedan göra en riktig anmälan på nästa deltävling. Vi vill ha så lite registrering som möjligt ute på tävlingarna så betala helst in innan den 22 april.Prova på och  efter anmälan  sker på plats från kl 17.30-18.00 och  betalas kontant/swisch på plats till arrangören.

I prova på klassen får åkaren låna nummerlapp som sedan lämnas tillbaka efter målgång. Den tävlande får ingen tid eller resultat utan provar bara på hur det är att tävla.

I tävlingsklasserna så köper den tävlande ett  chip som kostar 150:- och är obligatoriskt.,  det kan användas flera säsonger.

Anmälningsavgifter:

Ungdom gratis, men betalar 150:- för chip.

Vuxen prova på 50:- / gång.

Vuxen för anmälan utan licens 400:- + chip 150:-för hela cupen.

Vuxen efter anmälan 600:- + chip 150:- för hela cupen.

Vuxen för anmälan med licens 350:- + chip 150:- för hela cupen.

Vuxen ord anmälan med licens 550:- + chip 150:- för hela cupen.

Anmälan görs t.om. 22 april eller efteranmälan t.o.m 4 maj via länk nedan på LAPIOs sida (gäller ej nybörjare) sedan på plats så länge vi har chip kvar.

Anmälan 2017 öppnar 23 mars!

Nybörjare  anmäler sig på plats. Nybörjarklasserna är för barn upp till 10år.

Vuxna nybörjare kör i motionsklassen.

Kravet för att deltaga i hela cupen är att man blir medlem i någon av arrangörernas cykelklubbar efter första gången. Klubb kan rekommenderas av arrangören eller hittas under länkar på hemsidan.

Kravet på klubb är för att vi skall kunna hjälpas åt att arrangera dessa tävlingar tillsammans.

I startavgiften ingår nummerlapp som man har hela säsongen och en enklare olycksfallsförsäkring för den tävlande. Allt tävlande är på egen risk.

Länk anmälan

https://app.lap.io/event/2018-gastrike-cup-nr-1

Mvh

Gästrikecupen

 

2 reaktioner till “Anmälan”

  1. Hej! Finns det risk att prova på platser tar slut? Vill testa att åka nu på tisdag.

  2. Hej!
    Ska man för att åka Gästrikecupen i år ställa upp och hjälpa till på en deltävling och därmed inte kunna deltaga i cupen den dagen?
    Har jag förstått det rätt då?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *