Anmälan

Vi  öppnar ”anmälan”  den 2 april 2020 och kommer ha den öppen till 26 april, den kommer att kosta 400kr + ev chip avgift.  Nummerlapparna hämtas vid första deltävlingen i Årsunda eller på någon av de andra deltävlingarna.

För er som redan har chip skriver in ert chip nummer vid anmälan när ni betalar på hemsidan.  Anmäl er i tid, vi har har ett tak på ca 300 åkare. Vi vet i dagsläget inte om vi kan ta emot fler åkare.

Efter den 26 april kommer efteranmälan att kosta 600kr+ ev chip avgift och måste göras på plats vid någon av deltävlingarna, genom kontant betalning eller Swisch.

Är man osäker på om man vill åka hela cupen kan man köpa  startplats för en tävling och sedan göra en riktig anmälan på nästa deltävling. Vi vill ha så lite registrering som möjligt ute på tävlingarna så betala helst in innan den 26 april.Prova på och  efter anmälan  sker på plats från kl 17.30-18.00 och  betalas kontant/swisch på plats till arrangören.

Anmälan om man bara vill åka enstaka tävling. Då kan man anmäla sig i den klass man vill åka just den tävlingen och då får åkaren sedan låna nummerlapp och chip som sedan lämnas tillbaka efter målgång. Den tävlande får tid och resultat som vanligt. Kostnad 100:- / tillfälle.

I tävlingsklasserna så köper den tävlande ett  chip som kostar 150:- och är obligatoriskt.,  det kan användas flera säsonger.

Anmälningsavgifter:

Ungdom gratis, men betalar 150:- för chip.

Vuxen 1st tävlingstillfälle  100:- / gång.

Vuxen för anmälan  400:- + chip 150:-för hela cupen.

Vuxen efter anmälan 600:- + chip 150:- för hela cupen.

Anmälan görs t.om. 26 april  via länk nedan på LAPIOs sida (gäller ej nybörjare) sedan på plats så länge vi har chip kvar.

Anmälan 2020 öppnar 2 april!

Nybörjare  anmäler sig på plats. Nybörjarklasserna är för barn upp till 10år.

Kravet för att deltaga i hela cupen är att man hjälper till vid 1 deltävling under året, vi ser gärna att ni hjälper den arrangörsklubb ni är medlem i. Om man inte är medlem i någon av dessa så rekommenderar vi att man blir det för att cupen skall leva vidare. Är man medlem i någon annan av SCF:s cykelklubbar så kontakta någon av arrangörerna för att erbjuda er hjälp.

I startavgiften ingår nummerlapp som man har hela säsongen och SCF olycksfallsförsäkring för den tävlande. Allt tävlande är på egen risk.

Länk anmälan

http://app.lap.io/event/2020-gastrike-cup-nr-1/register

 

Mvh

Gästrikecupen

 

4 reaktioner till “Anmälan”

  1. Hej! Finns det risk att prova på platser tar slut? Vill testa att åka nu på tisdag.

  2. Hej!
    Ska man för att åka Gästrikecupen i år ställa upp och hjälpa till på en deltävling och därmed inte kunna deltaga i cupen den dagen?
    Har jag förstått det rätt då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *