Anmälan

Vi  öppnar ”anmälan”  den 10 maj 2022 och kommer ha den öppen till 15 maj.
Anmälan här gäller för alla lopp inom Gästrike Cup. Efter respektive lopp kommer åkarna uppdateras till nästa lopp och anmälan dit öppnas.

Anmäl dig här

Nummerlapparna och chip ( för er som saknar ) hämtas vid första deltävlingen eller på någon av de andra deltävlingarna.

Anmälningsavgiften för alla 10  loppen är:
Nybörjare och ungdomsklasser gratis. ( chip-kostnad tillkommer )
Övriga klasser 550:-  ( chip-kostnad tillkommer )

För er som redan har chip skriver ni in ert chip-nummer vid anmälan när ni anmäler er på hemsidan.

OBS !! Med anledning av att vi fått byta tävlingssystem, så har vi inte alla chip-nr lagrade.
Testa att skriva in ditt chip-nr när du anmäler dig. Får du felmeddelande om att chip-nr inte finns, måste du tyvärr välja köp/hyr chip. Om du har ett chip som inte fungerar vill vi gärna att ni tar med det till tävlingen, så vi kan registrera om chipet.

Efter den 15 maj kommer efteranmälan att kosta 700 kr+ ev chip avgift och måste göras på plats vid någon av deltävlingarna, genom Swish.
Är man osäker på om man vill åka hela cupen kan man prova på en tävling, vilket kostar 100:- ( betalas på plats via Swish ) Därefter kan du göra en riktig anmälan inför nästa deltävling.
Vi vill ha så lite registrering som möjligt ute på tävlingarna, så anmäl er helst innan den 15 maj. Då undviker du också efteranmälningsavgiften. Prova på och  efteranmälan sker på plats från kl 17.30-18.00, och  betalas med swish på plats till arrangören.

Den tävlande köper ett  chip som kostar 100:- och är obligatoriskt.  Det kan användas flera säsonger. ( Gamla chip från tidigare Gästrikecup fungerar )

Nybörjare anmäler sig på plats. Nybörjarklasserna är för barn upp till 10 år.

Kravet för att deltaga i hela cupen är att man hjälper till vid 1 deltävling under året, vi ser gärna att ni hjälper den arrangörsklubb ni är medlem i. Om man inte är medlem i någon av dessa så rekommenderar vi att man blir det för att cupen skall leva vidare. Är man medlem i någon annan av SCF:s cykelklubbar så kontakta någon av arrangörerna för att erbjuda er hjälp.

I startavgiften ingår nummerlapp som man har hela säsongen och SCF olycksfallsförsäkring för den tävlande. Allt tävlande är på egen risk.

Mvh 

Gästrikecupen 

4 reaktioner till “Anmälan”

  1. Hej! Finns det risk att prova på platser tar slut? Vill testa att åka nu på tisdag.

  2. Hej!
    Ska man för att åka Gästrikecupen i år ställa upp och hjälpa till på en deltävling och därmed inte kunna deltaga i cupen den dagen?
    Har jag förstått det rätt då?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *