Nyheter och förändringar i G-Cup 2020!

 

Nyheter inför 2020
X-Cup kör på med samma succékoncept vi haft de senaste åren med 7 lopp på 7 olika banor som ger både fantastisk och varierad MTB för alla. Vi fortsätter med Sveriges bästa fika och häng i målområdet innan och efter racen. Och de låga anmälningsavgifterna för 2020 lämnar vi oförändrade från tidigare år så att det ska vara möjligt för alla att vara med!

Som vanligt har vi dock några nyheter för att förbättra och förändra X-Cup:
Vi gläds åt att Svenska Cykelförbundet ändrat sina regler för motionslopp och numera kan ge dispens för tidtagning med resultatlistor vid arrangemang som körs utanför allmän väg. Vi har fått OK att köra med vårt upplägg som ett sanktionerat motionslopp. Det innebär att vi nu slipper alla diskussioner om svartrace och att vi kommer att finnas med i den officiella kalendern på Swecyclingonline inför säsongen.

 

Nyheter inför 2020
Gästrike -Cup kör på med samma succékoncept vi haft de senaste åren med 13 lopp på  olika banor som ger både fantastisk och varierad MTB för alla. Anmälningsavgifterna för 2020 lämnar vi oförändrad från tidigare år så att det ska vara möjligt för alla att vara med! För dom som inte vill köra hela cupen kommer man att kunna anmäla sig på plats för 100kr / tävling, ungdom gratis. Mer info under fliken anmälan.

Som vanligt har vi dock några nyheter för att förbättra och förändra G-Cup:
Vi gläds åt att Svenska Cykelförbundet ändrat sina regler för motionslopp och numera kan ge dispens för tidtagning med resultatlistor vid arrangemang som körs utanför allmän väg. Vi har fått OK att köra med vårt upplägg som ett sanktionerat motionslopp. Det innebär att vi nu slipper alla diskussioner om svartrace och att vi kommer att finnas med i den officiella kalendern på Swecyclingonline inför säsongen.

Klasserna kommer att göras om till enbart motionsklasser för herr och dam. Vi kommer att ha 4 olika herrklasser och 3 olika damklasser. Ungdomarna kommer nu att köra med dom vuxna och väljer i vilken klass man vill deltaga. De ungdomar som kör minst 6 deltävlingar erhåller en pokal vid avslutningen  och dom som kör 1-5 tävlingar erhåller en medalj. Mer info om klasserna under fliken tävlingsinfo.

Anmälan öppnar den 2 april och stänger 26 april. Länk kommer på denna sida senare.

Välkomen

Gästrike Cupen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *