Nytt tidtagningssystem 2014!

I år kommer om vi att använda ett nytt tidtagningssystem med chip som läses av vid start och mål. Man kommer att kunna få varvtider och resultat på mail så fort tävlingen är klar.

Möjligheterna är många med detta system och det kommer att förenkla mycket för arrangörerna. Vi kommer därför att sälja chip till alla cyklister som skall vara med och tävla för 150:-/st. Nybörjarna har ej tidtagning så dom kommer att köra som vanligt, ej chip. Dessutom till kommer en anmälningsavgift på ca 200-250:- för hela cupen.

All betalning av chip och anmälningsavgift kommer att ske via ”nätet”, det öppnar vi inom den närmaste veckan. Vi har beställt 250st chip så det är först till kvarn som gäller,  vi vet inte om vi kan ta emot fler åkare i dagsläget.

Mer info kommer inom kort.

Sprid detta via facebook m.m. till alla berörda cyklister.

Ansvariga Gästrike Cupen.

 

En kommentar till “Nytt tidtagningssystem 2014!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *