Avslutning i Kungsberget 3/9!

Välkommen till avslutningen i Kungsberget!
Vi kör tävling som vanligt med start för nybörjare 18.15 och övriga ca18.30.
Tanken är att köra asfaltsvägen som vanligt, men p.g.a byggnationer så blir det kanske någon form av grusväg till toppen. Även om vi kan köra asfaltsvägen så är det MTB som gäller.

Parkering sker på den stora skidparkeringen för att inte vara i vägen för nybörjarna.

Efter tävlingen finns det möjlighet för ombyte och dusch, i begränsad omfattning. Vi går in på långsidan av hotellet i grov entrén.
Vi kör sedan prisutdelning och fika så fort tävlingen är klar, tror det blir ca 19.30!
Vi kör detta i tältet ovanför hotellet. Vi delar ut plaketter till alla nybörjare och pokaler till dom 3 första i varje tävlingsklass. Landsväg kommer även dom dela ut pokaler för Gästrike serien m.m.

Välkomen

Gästriklands cykelförbund!

4 reaktioner till “Avslutning i Kungsberget 3/9!”

 1. Efter min första GC-säsong vill jag tacka alla arrangörer för ett superbra jobb och alla trevliga deltagare som förgyller tisdagskvällarna i Gästrikland. Jag har fått lära mig att en sten eller rot alltid kan bemästras med ett leende. Det svider att jag inte kan fullfölja säsongen då jag är på en längre tjänsteresa i Afrika, hade gärna vilja testa pulsen upp för Kungsberget. Jag hoppas att jag har möjligheten att delta nästa år igen. Lycka till allihopa!

 2. Säsongen har varit mycket bra och trevlig med väldigt många deltagare och bra arrangemang.
  Men den förstörs lite av att inte resultaten för alla tävlingar finns tillgängliga och information om varför det inte fungerar saknas. Med en sån här lång cup är det ju spännande att se vart man ligger i totalen och se vilka andra personer som ligger i närheten och som man tampas med. Det blir ju även svårt att räkna själv efter som resultatet från 2 tävlingar saknas helt.

  1. Jag ber så mycket om ursäkt för den sena resultatrapporteringen och dåliga kommunikationen från min sida. Det har varit lite för mycket både privat och på jobbet senaste månaderna.

   Till nästa år kommer varje arrangör själva ha möjlighet att lägga in resultaten för att slippa ifrån den single-point-of-failure som nu finns i form av mig.

 3. Hej alla cyklister och arrangörer… Det har varit väldigt rolig säsong och vi har ju haft fruktansvärt tur med vädret till alla race. Daniel du har gjort ett mkt bra jobb och har man fullt upp privat och jobb så går det ju före!!

  Vi ses i kväll på avslutningen och siktar på 2014 sedan 🙂

  Mvh Rainer Videbacke

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *