Resultat Åbyvallen plus meddelande från tävlingsledningen

Nu finns resultaten från tävlingen vid Åbyvallen upplagda på cykelresultat.se, inklusive en uppdaterad poängställning.

Nu finns resultaten från tävlingen vid Åbyvallen upplagda på cykelresultat.se, inklusive en uppdaterad poängställning. Rapportera felaktigheter i en kommentar nedan.

Resultat Åbyvallen

Poängställning Gästrikecupen 2013

Meddelande från tävlingsledningen

Vi riktar ett tack till er som anmäler er för avprickning och ni som anmäler till funktionärerna när ni bryter. Till er som inte gör det vill vi rikta en uppmaning att alltid anmäla ert deltagande före start och att tala om för funktionärerna om ni bryter tävlingen. Framför allt är detta en säkerhetsfråga för att förhindra att någon skadad eller vilsekommen cyklist blir kvarglömd i skogen.

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

12 reaktioner till “Resultat Åbyvallen plus meddelande från tävlingsledningen”

 1. Hej igen, min son körde också idag i yngsta klassen. David Ahrenby heter han. Vi är båda med i Gävle CA, men det är mindre viktigt i sammanhanget.

  Återigen tack för en trevlig tävling.

  1. Klubbtillhörighet fixad för er båda. Vid nästa tävling vore det bra om du bad om ny nummerlapp åt din son då 23 redan använts tidigare under säsongen.

 2. Rosa cykeldator Cateye Strada Wiresless upphittad vid Åbyvallen, lämnas i morgon till Jonas Palmberg för att tas med till nästa tävling
  Håkan Wirèn

  1. Hej,kan vara min,såg när jag kom hem att den var borta,ses vid nästa tävling,Med vänlig hälsning, Ingrid Eriksson

 3. Hej körde Sportklassen igår, nr 402 – Bengt Emanuelsson. Klubbtillhörighet fattas på resultatlista. Vänligen lägg till ”Team Magnus CK”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *