Resultat, bilder och film från Högbo

Trots att prognosen hotade med regn kom det 117 cyklister till Högbo igår. Trenden från de första två deltävlingarna med många nya ansikten höll i sig.

Trots att väderprognosen hotade med regn kom det 117 glada cyklister till Högbo igår. Det kom några regnstänk precis innan start men under tävlingen var det uppehåll.

Starten för H-Sport och P15-16
Starten för H-Sport och P15-16

Trenden från de första två deltävlingarna med många nya ansikten höll i sig även igår. Runt 30 nya anmälde sig på plats vilket gör att vi redan nu börjar närma oss 200 cyklister. Förra året var det 199 cyklister som deltog i minst en av de 14 deltävlingarna.

Resultat

Resultatlistan från igår finns än så länge bara som en Excel-fil (ladda ner här). Precis som förra året ska dock alla resultat läggas upp på hemsidan cykelresultat.se, men jag måste fixa några små buggar först. Förhoppningsvis ligger allt uppe inom en vecka eller två.

Snabbast av alla var Pelle Sjudin
Snabbast av alla var Pelle Sjudin

Bilder

Jag hade lånat en systemkamera och lyckades få med de allra flesta cyklisterna på bild. Ni kan beskåda 476 bilder av varierande kvalitet både på Facebook och Google+. Ni som har ett Facebook-konto är välkomna att hjälpa till att tagga alla bilderna där.

Google+

Facebook

Om ni har egna bilder från igår får ni gärna höra av er till mig (daniel@danieleriksson.eu) så kan jag berätta hur ni enklast för över bilderna till mig så att jag kan lägga upp dom.

Film

En liten film från gårdagens tävling i Högbo, tagen i den lite steniga utförsbacken ner mot grusplanen precis innan varvning.

 

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *