Högbo ikväll plus bilder från Hedåsen och Testebovallen

Ikväll är det dags att spänna vaderna igen! Årets tredje deltävling i Gästrikecupen går av stapeln i natursköna Högbo som bjuder på en omväxlande bana.

Ikväll är det dags att spänna vaderna igen! Årets tredje deltävling i Gästrikecupen går av stapeln i natursköna Högbo som bjuder på en omväxlande bana. Tekniskt sett brukar Högbo vara snäppet tuffare än Hedåsen och Testebovallen. Förra årets deltagarrekord sattes just i Högbo så räkna med en riktig folkfest ikväll.

Starten går som vanligt ett stenkast från parkeringen (se karta här). Det är anmälan/avprickning på plats innan 18.00 som gäller. Kom ihåg att ta med er era nummerlappar, dom behåller ni hela säsongen. Nybörjarna startar ca. 18.15 och ungdomar + motion + sport + elit startar ca. 18.30.

Bilder

I år kommer jag inte lägga upp några bilder här på hemsidan utan alla bilder läggs upp på Facebook och Google+. Ni som har ett konto på Facebook får gärna hjälpa till att tagga er själva och era vänner i bilderna. Se bara till att gilla Gästrikecupen först, annars går det inte att tagga. Bilderna håller något bättre kvalitet på Google+, speciellt om man inte har ett Facebook-konto. Dessutom kan man på Google+ ladda hem både bilder och hela album i full upplösning oavsett om man är inloggad eller ej.

Google+

Facebook

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

3 reaktioner till “Högbo ikväll plus bilder från Hedåsen och Testebovallen”

  1. Hallå, min klubbtillhörighet står inte med i resultatlistorna förutom från första tävlingen. Hur fixar jag det. Nr 204 Mikael Amnebrink.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *