Gästrikecupen på Twitter och YouTube

Gästrikecupen finns redan på Facebook och Google+ men nu finns vi även på Twitter. Vi har även skapat en egen YouTube-kanal för Gästrikecupen.

Gästrikecupen finns redan som sidor på Facebook och Google+. Nu finns vi även på Twitter för er som föredrar den plattformen. I första hand kommer det tweetas länkar till inlägg här på hemsidan och icke-kritisk information före/under/efter tävlingar. Följ oss gärna!

Vi har även skapat en egen YouTube-kanal för Gästrikecupen där vi kommer samla alla videos med anknytning till cupen. Det finns just nu 11 filmer att beskåda men vi hoppas på många fler under 2013. Prenumerera gärna på kanalen!

Twitter logo YouTube logo

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *