Träningstävling imorgon onsdag

Imorgon kväll klockan 20.00 kör vi en träningstävling på motionsspåret vid gamla I14. Det är ej upplyst så egen belysning krävs!

Imorgon kväll kör vi en träningstävling (d.v.s. gemensam träning) på motionsspåret vid gamla I14. Spåret är cirka 5.25 km långt och lättcyklat så man kan även köra CX om man inte har någon MTB. Det är ej upplyst så egen belysning krävs! Vi kör utan banmarkering eller tidtagning och övriga detaljer (t.ex. antal varv) bestämmer vi på plats innan start.

Samling vid bänken nära Gustafsbro (klicka här för karta) klockan 20.00. Mer diskussion om detta hittar ni i Gävle-tråden på HappyMTB. Minst sex cyklister har redan visat intresse så det blir säkert roligt!

Ett preliminärt program för nästa säsong av Gästrikecupen dyker upp här senare i veckan. Första tävlingen blir förmodligen den 7:e maj och körs på Hedåsen.

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *