Bilder och video från Kungsberget

I väntan på resultaten har jag laddat upp några bilder plus en video från Kungsberget.

I väntan på resultaten har jag laddat upp några bilder plus en video från Kungsberget. Videon är filmad i första riktiga branten efter cirka 2 minuters cykling:

Bilderna hittar ni via menyn här ovan eller via den här länken: Kungsberget 2012 (Daniel Eriksson). Tyvärr blev bilderna lite dåliga men de kan vara skoj att titta på ändå. Bilderna finns även på Facebook och Google+.

     

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

4 reaktioner till “Bilder och video från Kungsberget”

 1. Jag vill tacka alla inblandade som ordnat med tävlingarna…. underbart mycke skoj !!! längtar redan till nästa år. Å hoj i skogen på er!

 2. Jag vill också tacka alla som lagt ner ett grymt arbete på cupen! Den är viktigt för cyklingen i Gästrikland. Även trevligt med denna hemsida där resultat och bilder kommer upp snabbt. Uppskattas!!
  Vänligen
  Niklas

 3. Jag instämmer.
  Den här säsongen är min första när det gäller cykeltävling, jag har haft det riktigt kul.
  Grymt bra anordnat, vilket kanonjobb ni har gjort, ni bakom tävlingarna.
  😀

  Ser fram emot nästa säsong!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *