Gästrikecupen och DM i Årsunda imorgon

Imorgon kväll är det tävling vid Årsunda IP. Jag har uppdaterat kalendern med en karta så att alla hittar dit. Årets 13:e deltävling i Gästrikecupen räknas också som DM.

Imorgon kväll är det tävling vid Årsunda IP. Jag har uppdaterat kalendern med en karta så att alla hittar dit. Årets 13:e deltävling i Gästrikecupen räknas också som DM. Pokaler och medaljer delas ut i samband med avslutningen nästa tisdag i Kungsberget (mer om det senare).

Banan

Det jag hört är att banan ska vara lättåkt med en blandning av stig och elljusspår på och runt en ås så det blir lite kuperat. Varvet är cirka 4 km långt och kommer ta 10-11 minuter för de snabbaste. Tävlingstiden är 75%.

Anmälan före 18.00 som vanligt, ta med 20 kr om du är vuxen och inte tillhör någon av de arrangerande klubbarna.

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

11 reaktioner till “Gästrikecupen och DM i Årsunda imorgon”

 1. Har varit på styrelsemöte i Gävle CA i kväll och den kalender som dom har över tävlingsdagar så ska avslutningen i Kungsberget vara på en söndag och inte på tisdag som det står här under kalendern. Vad är rätt?
  Magnus

  1. I programmet som Jonas Palmberg fixade ihop inför säsongen står det 4/9 (nästa tisdag). Därför står det även 4/9 i kalendern här. Nåt annat vet jag inte. Kontakta Jonas Palmberg så kan ni säkert reda ut det. Hans nummer står i inbjudan till DM som postades här förra veckan.

 2. Tjenare,

  Jag kom 4 idag, en hjullängd bakom Tobias Wallén. Mikael Leitner hade jag bakom mig. Kan ni kolla upp det?

  Johan

  1. Kan vara så att det blev lite fel i protokollet när 6 stycken åkare gick i mål nästan samtidigt. Stämmer det bättre om din tid är 29:23 istället för 29:27?

   Jag ber Jonas kolla upp det, men protokollet han scannade in är ganska tydligt.

   1. Hej!

    Just i denna grupp var det lite tajt, jag tror att det johan säger stämmer bra. Vi kör på det om inte dom andra har några invändningar.

    // Jonas

 3. Ja jag förstår att det inte var det lättaste att hålla redan på alla när det var så tight. 29.23 skulle stämma resultatmässigt, då kommer jag på rätt plats. Tidsmässigt har jag ingen aning.

 4. Ursäkta spamandet. Men det var Mikael Lindblom jag hade precis bakom mig. Skrev fel tidigare…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *