Deltävlingen i Årsunda räknas som DM

Om tre veckor när Gästrikecupen körs i Årsunda tävlar vi även om DM-medaljer. Klassindelningen blir förmodligen enligt Gästrikecupen.

Om tre veckor när Gästrikecupen körs i Årsunda tävlar vi även om DM-medaljer. Klassindelningen blir förmodligen enligt Gästrikecupen vilket i så fall innebär att det inte blir några veteranklasser. Det blir bara elit och ungdom som tävlar om medaljer. Mer information kommer senare!

Bilder

Är det ingen som har några bilder från gårdagens tävling på Västanåsen att dela med sig av. Jag såg en hel del kameror utefter banan, både när nybörjarna och vi vuxna körde. Kom igen nu – hemsidan och fejjan blir mycket roligare med lite bilder! 🙂

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

3 reaktioner till “Deltävlingen i Årsunda räknas som DM”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *