100 fans på Facebook och sommaruppehåll

En milstolpe passerades nyss då Alexander Videbacke blev den 100:e personen som gillar Gästrikecupens sida på Facebook. Gästrikecupen tar nu sommaruppehåll, nästa tävling är på Västanåsen den 7:e augusti.

En milstolpe passerades nyss då Alexander Videbacke blev den 100:e personen som gillar Gästrikecupens sida på Facebook. Med tanke på att 156 olika personer(!!!) varit med på minst en Gästrikecup-tävling i år borde det gå att få ihop ytterligare några fans innan säsongen är slut.

Nu är det sommaruppehåll och Gästrikecupen kör igång igen den 7:e augusti med en tävling på Västanåsen några kilometer från Högbo. Kan ni inte hålla er så länge tycker jag ni kan titta in i Gävle-trådenHappyMTB, eller varför inte anordna en egen träningstävling? Hör av er till mig eller Johan Östblom om ni vill att vi skriver något här på hemsidan om din/er träningstävling.

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *