Inför Ivantjärnsheden

Imorgon är det premiär för en ny bana i Gästrikecupen. CF Fricyklisterna har snitslat upp en bana på knappt 5 km vid Ivantjärnheden mellan Kungsfors och Jädraås.

Imorgon är det premiär för en ny bana i Gästrikecupen. CF Fricyklisterna med Henrik Lingman i spetsen har snitslat upp en bana på knappt 5 km vid Ivantjärnheden mellan Kungsfors och Jädraås. Banan tål väldigt mycket vatten eftersom underlaget till största delen är sand. Ungefär halva banan är slingrande singletrack och andra halvan är skogsväg.

För att komma till banan kör man förbi infarten till Kungsberget och fortsätter ~7 km längs vägen mot Jädraås. Ivantjärnheden ligger på vänster sida av vägen och det kommer vara skyltat var man skall svänga av.

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *