Resultat Järbo (GC #8)

Resultatlistan från kvällens tävling vid Järbo IP, plus den aktuella poängställningen, finns nu att beskåda på cykelresultat.se.

Resultatlistan från kvällens tävling vid Järbo IP, plus den aktuella poängställningen, finns nu att beskåda på cykelresultat.se. Lämna gärna en kommentar här om ni ser nåt fel i resultatlistan.

Resultat Järbo 2012-06-19

Detta var den 8:e deltävlingen i årets Gästrikecup. Eftersom bara de 7 bästa resultaten räknas har nu de tre deltagarna som kört alla 8 tävlingar ”blivit av” med poäng i sammandraget. De tre som varit flitigast är Henrik Dahlberg, William Högberg och Hannes Sjudin.

Poängställningen

Har ni bilder från Järbo eller någon annan Gästrikecup-tävling får ni gärna kontakta mig så kan jag hjälpa till att ladda upp dom på Facebook, Google+ samt här på hemsidan.

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

2 reaktioner till “Resultat Järbo (GC #8)”

 1. Glömde skriva att cykelresultat.se fått en ny funktion. Man kan klicka på en person och få fram alla hans/hennes resultat. Mer små-putsande är på gång, som t.ex.
  – okända tider (som drabbade oss vid Åbyvallen) kommer inte visas
  – särskilja cykelklubbar och övriga klubbar/ställen i listan
  – visa alla cyklister från en viss klubb
  – (kanske) visa procent-efter-vinnaren

  Dessutom är det lite admin-prylar på gång så att jag ska kunna låta varje klubb själva knappa in resultaten om de vill. I samma veva lägger jag in en funktion för att enkelt sköta registreringen av åkare innan en tävling (så slipper man det pappersarbetet om man har internet vid sekretariatet).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *