Resultat och bilder från Åbyvallen (GC #6)

Resultatlistan från kvällens tävling vid Åbyvallen, plus den aktuella poängställningen, finns nu att beskåda på cykelresultat.se. Dessutom några fina bilder tagna av Jari Hiltunen.

Resultatlistan från kvällens tävling vid Åbyvallen, plus den aktuella poängställningen, finns nu att beskåda på cykelresultat.se. Tyvärr strulade tidtagningen men ordningen i mål borde i alla fall stämma. Lämna gärna en kommentar här om ni ser nåt fel i resultatlistan.

Resultat Åbyvallen 2012-06-05

Poängställning

Jari Hiltunen var på plats och tog några actionbilder från tävlingen. Bilderna ligger även uppe på Facebook där ni gärna får hjälpa till och tagga dom som vanligt.

     

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

2 reaktioner till “Resultat och bilder från Åbyvallen (GC #6)”

  1. Jo, det var så blött och jobbigt som det ser ut på bilderna.
    Bana var, men mina mått, tekniskt, och det vart inte lättare av ihållande spöregn som gjorde rötter och stenar lagomt hala, för att inte tala om stigen mot Testoån, där vart mer som rodelbana dom sista varven.
    Eller så är jag bara kass i att köra i skogen, fick iallafall storstryk av Stefan Persson, så det blir nya tag nästa tävling i Storvik, då får vi hoppas på några långa uppförsbackar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *