Mer bilder från Skidstavallen

Nu har jag fått bilder från Johan Borgqvist och Magnus Jonsson också. Tillsammans med bilderna från Tomas Jansson finns det nu hela 730 bilder från tävlingen i tisdags att beskåda.

Nu har jag fått bilder från Johan Borgqvist och Magnus Jonsson också. Tillsammans med bilderna från Tomas Jansson finns det nu hela 730 bilder från tävlingen i tisdags att beskåda:

Alla som gillar Gästrikecupen på Facebook är välkomna att hjälpa till och tagga bilderna där. Är det nån mer som har bilder från i tisdags eller någon äldre tävling så hör gärna av er till mig så kan jag lägga upp dom här på hemsidan samt på Facebook och Google+.

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *