Mer bilder från Skidstavallen

Nu har jag fått bilder från Johan Borgqvist och Magnus Jonsson också. Tillsammans med bilderna från Tomas Jansson finns det nu hela 730 bilder från tävlingen i tisdags att beskåda.

Förväntansfulla nybörjare. Foto Magnus Jonsson.

Nu har jag fått bilder från Johan Borgqvist och Magnus Jonsson också. Tillsammans med bilderna från Tomas Jansson finns det nu hela 730 bilder från tävlingen i tisdags att beskåda:

Alla som gillar Gästrikecupen på Facebook är välkomna att hjälpa till och tagga bilderna där. Är det nån mer som har bilder från i tisdags eller någon äldre tävling så hör gärna av er till mig så kan jag lägga upp dom här på hemsidan samt på Facebook och Google+.

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *