Resultat och bilder från Skidstavallen (GC #5)

Resultatlistan från kvällens tävling vid Skidstavallen finns nu att beskåda på cykelresultat.se. Dessutom finns det 449 bilder tagna av Tomas Jansson at kolla på.

Resultatlistan från kvällens tävling vid Skidstavallen, plus den aktuella poängställningen, finns nu att beskåda på cykelresultat.se. Lämna gärna en kommentar här om ni ser nåt fel i resultatlistan.

Resultat Skidstavallen 2012-05-29

Poängställning

Tomas Jansson var extremt flitig med sin kamera och bjuder oss på 449 bilder från tävlingen. Kolla på bilderna direkt i hans Picasa-album eller via menyn ”Bilder” här ovan. Ännu fler bilder dyker säkert upp under veckan, bland annat såg jag att Magnus Jonsson fotade en hel del. Hör gärna av er om ni har bilder eller filmer från våra tävlingar!

 

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

14 reaktioner till “Resultat och bilder från Skidstavallen (GC #5)”

    1. Tack för buggrapporten! Jag har fixat problemet, men hela poängberäkningsfunktionen skall skrivas om inom kort. Den behöver bli mycket mer flexibel och mindre resurskrävande. Just nu gör den tusentals databasfrågor varje gång den ska räkna om tabellerna även om jag bara gjort en enda liten ändring.

 1. Skidstavallen:
  Magnus Axelsson har enligt klubbens resultat fullföljt loppet.
  Jonas Lundblad startat och brutit.
  Kolla så att listorna stämmer överens
  MVH
  Håkan

 2. Bra jobbat Daniel.
  Kul att snabbt kunna hoppa mellan deltävlingar och sammanställningen. Stor potential i detta.

  1. Tack Peter! Eftersom allt ligger i en databas finns det möjlighet att göra andra ”roliga” saker också. Till exempel att klicka på ett namn och få upp den personens alla resultat. Mest akut nu är dock att skriva om poängberäkningsfunktionen som är hårdkodad för årets GC-regler och väldigt resurskrävande. Den nya ska vara enkelt konfigurerbar per säsong (och kanske per klass) och snabbare.

   Jag har även tagit höjd för att hålla reda på licenser, visa åldrar och hålla reda på varvtider. Dessutom en funktion för att visa banans längd för varje klass (typ: ”4 x 4.7 km”).

   Det skulle vara roligt att göra något som fungerar att använda ute i skogen så man kan direktrapportera, men jag har inte kommit på hur än. Jag gjorde ett taffligt försök igår vid Skidstavallen men kombinationen av dålig 3G-täckning och krångligt inmatningsförfarande gjorde att jag gav upp ganska snabbt. Jag får klura lite till på hur man ska kunna lösa det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *