Imorgon intar vi Högbo

Efter två veckors uppehåll är det åter dags att släppa fram tävlingsdjävulen. Högbo brukar bjuda på väldigt omväxlande underlag där fin singletrack varvas med asfalt, grusväg, lerhål och stenrösen.

Efter två veckors uppehåll är det åter dags att släppa fram tävlingsdjävulen. Natursköna Högbo brukar bjuda på väldigt omväxlande underlag där fin singletrack varvas med både asfalt, grusväg, lerhål och stenrösen. Tekniskt sett brukar Högbo vara snäppet tuffare än Testebovallen och Hedåsen.

Som vanligt är det anmälan på plats innan 18.00 som gäller. Kom ihåg att ta med er era nummerlappar, dom behåller ni hela säsongen. Nybörjarna startar ca. 18.15 och ungdomar + motion + sport + elit startar ca. 18.30. Det är gratis för alla ungdomar och medlemmar i någon av de arrangerande klubbarna. För övriga vuxna kostar det 20 kr som betalas på plats.

Dela med er av era bilder och filmer

Vi vill gärna visa upp bilder från tävlingarna här på hemsidan samt på våra sidor på Facebook och Google+. Skicka era bilder till mig på daniel@danieleriksson.eu eller lägg upp dom på Picasa eller annan molntjänst så att jag kommer åt dom.

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *