Träningstävling vid Hedåsen lördag 24/3

På lördag 24/3 kör vi träningstävling #2 (TT) vid Hedåsen utanför Sandviken. Samling vid parkeringen 10.00 för genomkörning av banan, sen startar vi runt 10.30.

På lördag 24/3 kör vi träningstävling #2 (TT) vid Hedåsen utanför Sandviken. Samling vid parkeringen 10.00 för genomkörning av banan, sen startar vi runt 10.30. Alla kör efter egen förmåga och ambition, och alla är välkomna, elitcyklister såsom motionärer!

Det kommer troligtvis inte bli samma bana som vi kört tidigare pga grusvägen efter stranden är lervälling och delvis isig, fick det beskedet efter ett samtal med Pelle Sjudin idag, vi får se hur det ser ut på lördag. Oavsett vilken bansträckning vi kommer att köra så blir det ett par lugna mastevarv för att lära oss att hitta runt, enklare banmarkeringar kan ordnas med det som finns i naturen.

Detta är inget arrangemang av någon klubb utan ”bara” ett gemensamt träningstillfälle. Alla deltar därför på egen risk.

Frågor? Lämna en kommentar i inlägget!

2 reaktioner till “Träningstävling vid Hedåsen lördag 24/3”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *