Nu finns vi på Facebook och Google+

Nu kan ni gilla oss på Facebook och cirkla oss på Google+. Berätta gärna för era vänner också! Vi vill sprida information om Gästrikecupen till alla cykelintresserade i länet så att vi nästa år får ännu fler deltagare.

Nu kan ni gilla oss på Facebook och cirkla oss på Google+. Berätta gärna för era vänner också! Vi vill sprida information om Gästrikecupen till alla cykelintresserade i länet så att vi nästa år får ännu fler deltagare.

Jag har också laddat upp en massa bilder från tidigare tävlingar både här på hemsidan och på Facebook och Google+. Har ni fler bilder från Gästrikecupen får ni gärna höra av er till mig (Daniel Eriksson) så fixar jag så att ni kan ladda upp eller skicka till mig på ett enkelt sätt.

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *