Ännu en välbesökt träningstävling

Idag körde vi träningstävling vid Hedåsen och precis som förra veckan blev det förvånansvärt många deltagare. Hela 11 stycken dök upp och hade roligt.

Idag körde vi träningstävling vid Hedåsen och precis som förra veckan blev det förvånansvärt många deltagare. Hela 11 stycken körde valfritt antal varv på förra årets tävlingsbana. Av de som körde full distans (4 varv) så var Johan Östblom starkast för dagen och snittade ~9:10 per varv (36:40 totaltid).

Nästa tisdag kör vi träningstävling vid Rönnåsen utanför Ockelbo. Mer om det senare.

Imorgon onsdag skall programmet för årets Gästrikecup spikas så inom kort kommer det finnas att beskåda här på hemsidan. Det blir tävlingar varje tisdag från den 10:e maj fram till midsommar, och sen ytterligare 3 eller 4 tävlingar i höst. Jonas Palmberg har lovat återkomma med ytterligare information så fort allt är klart.

Träningstävling Hedåsen

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *