Träningstävling vid Hedåsen tisdag 26/4 (med video)

På tisdag nästa vecka kör vi en träningstävling vid Hedåsen utanför Sandviken. Samling vid parkeringen 18.00 för genomkörning av banan, sen startar vi runt 18.30.

På tisdag nästa vecka (26/4) kör vi en träningstävling (TT) vid Hedåsen utanför Sandviken. Se notisen i kalendern för karta! Samling vid parkeringen 18.00 för genomkörning av banan, sen startar vi runt 18.30. Alla kör efter egen förmåga och ambition, och alla är välkomna!

Vi kommer försöka märka upp vissa delar av banan för att alla ska ha en chans att hitta runt. Lika bra uppmärkt som på en riktig tävling kommer det dock inte vara.

Banan som vi kör blir förra årets tävlingsbana. Den är ca. 3.4 km lång och ganska omväxlande. Förutom 3(?) inbromsningar i gropiga utförsbackar så är bana tekniskt ganska lättåkt, men det är gott om rötter och ojämnheter som suger musten ur benen. Ett varv i tävlingsfart för de snabbaste tar ca. 9 minuter. Jag gissar att de som normalt krigar om mittenplaceringar i sport-klassen kör på 11-12 minuter per varv.

Detta är inget arrangemang av någon klubb utan ”bara” ett gemensamt träningstillfälle. Alla deltar därför på egen risk.

Frågor? Lämna en kommentar i inlägget!

Nytagen video som visar 2010 års bansträckning

Författare: Daniel Eriksson

Jag är en cyklande småbarnspappa och datanörd från Gävle.

En kommentar till “Träningstävling vid Hedåsen tisdag 26/4 (med video)”

  1. Jyst video, skall försöka dyka upp i morgon för lite träning.

    // Palmen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *