Träningstävling Tisdagen den 19:e April klockan 18:30

På tisdag den 19:e april kör vi en träningstävling vid Testebovallen. Start 18.30 men kom en stund innan så vi hinner köra igenom banan.

Som vissa kanske noterat i kalendern så kommer några av oss gubbcyklister köra en gemensam träning vid Testebovallen med lite förberedelseträning inför tävlingssäsongen, kort och gott en Träningstävling Tisdagen den 19:e april.

Tanken var att jag skulle försöka få upp en film på bansträckningen men det blev kaosdåligt med en iPhone i ena handen och andra handen på styret, nog för att jag höll mig i sadeln men man ser knappt vilken galax jag befinner mig i p.g.a skakningar i bilden.

Vi kör 2009 års bana som är cirka 3 km lång, varvtiderna varierar givetvis utifrån svettoambition och talang och detsamma gäller antal varv man vill köra. Vi som gillar att hetsa varandra och få lite nerv i det hela kommer nog köra minst 4 varv, 2009 tog det mellan 31-36 min för Seniorerna att köra 4 varv medans Sportklassen genomförde 3 varv på mellan 26-34 min på denna sträckningen. Så har ni en uppfattning om tidsrymden.

Banan är inte för teknisk och banprofilen är någorlunda vänlig, se nedan.

Start 18:30 och vi samlas vid parkeringen en stund före, vi rullar igenom banan 1-2 gånger så alla i lugn och ro får göra sig bekant med omgivningen. I kalendern finns en karta på sträckningen och vart vi samlas. Vädret ser idag ut enligt prognoserna att bli +15 grader med uppehåll och viss molnighet.

Detta är inget arrangemang av någon klubb utan ett rent gemensamt träningstillfälle, alla deltar på egen risk.

Frågor? Lämna en kommentar i inlägget!

2 reaktioner till “Träningstävling Tisdagen den 19:e April klockan 18:30”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *