Resultat Järbo (GC #8)

Resultatlistan från kvällens tävling vid Järbo IP, plus den aktuella poängställningen, finns nu att beskåda på cykelresultat.se. Lämna gärna en kommentar här om ni ser nåt fel i resultatlistan.

Resultat Järbo 2012-06-19

Detta var den 8:e deltävlingen i årets Gästrikecup. Eftersom bara de 7 bästa resultaten räknas har nu de tre deltagarna som kört alla 8 tävlingar ”blivit av” med poäng i sammandraget. De tre som varit flitigast är Henrik Dahlberg, William Högberg och Hannes Sjudin.

Poängställningen

Har ni bilder från Järbo eller någon annan Gästrikecup-tävling får ni gärna kontakta mig så kan jag hjälpa till att ladda upp dom på Facebook, Google+ samt här på hemsidan.

2 reaktioner på ”Resultat Järbo (GC #8)

 1. Glömde skriva att cykelresultat.se fått en ny funktion. Man kan klicka på en person och få fram alla hans/hennes resultat. Mer små-putsande är på gång, som t.ex.
  – okända tider (som drabbade oss vid Åbyvallen) kommer inte visas
  – särskilja cykelklubbar och övriga klubbar/ställen i listan
  – visa alla cyklister från en viss klubb
  – (kanske) visa procent-efter-vinnaren

  Dessutom är det lite admin-prylar på gång så att jag ska kunna låta varje klubb själva knappa in resultaten om de vill. I samma veva lägger jag in en funktion för att enkelt sköta registreringen av åkare innan en tävling (så slipper man det pappersarbetet om man har internet vid sekretariatet).

Kommentera